Album nou de la Robert Plant

Album nou de la Robert Plant

Robert Plant, solistul legendarei trupe Led Zeppelin, lansează un nou album pe 13 octombrie....

Gardienii Galaxiei Vol. 2

Gardienii Galaxiei Vol. 2

‘Gardienii Galaxiei Vol. 2’ Data: 05 mai Actori: Chris Pratt, Zoe Saldana, Kurt Russell, Dave...

 Concurs de 4 stele la RPH

Concurs de 4 stele la RPH

Luna Mai e mai frumoasă dacă asculți Radio Prahova! Mai ales că aici sărbătorim în continuare...

D'ale lui Pacala

D'ale lui Pacala

-de Roxana Matache -Joi, 9 iunie, la Sala Teatrului pentru Copii -Ora: 11:00 -Scenografia:...

 • Album nou de la Robert Plant

  Album nou de la Robert Plant

 • Gardienii Galaxiei Vol. 2

  Gardienii Galaxiei Vol. 2

 • Concurs de 4 stele la RPH

  Concurs de 4 stele la RPH

 • D'ale lui Pacala

  D'ale lui Pacala

Ed Sheeran are, de departe, unul dintre cele mai asteptate albume ale anului, iar asta s-a vazut in entuziasmul cu care au fost primite primele single-uri lansate.
Desi unii critici l-au dat drept plicitistor si repetitiv, "Divide" a reusit sa stranga pe Youtube, in total, peste un miliar de vizualizari cu videoclipurile si lyric video-urile pentru single-urile incluse pe acest material. In plus, a mai reusit sa stranga si undeva la peste 3 milioane de abonati noi ai canalului sau, totul datorita succesului pe care l-au avut noile single-uri.
Nici Spotify nu a scapat de atentia fanilor cantaretului britanic. Serviciul de streaming a inregistrat peste 237 de milioane de ascultari in intreaga lume in dreptul lui Ed Sheeran, fiind depasita astfel performanta lui The Weeknd, care stransese 223 de milioane de ascultari anul trecut, odata cu lansarea albumului “Starboy”.
Si ca succesul sa fie complet, Ed Sheeran a debutat si pe prima pozitie in Billboard 200 cu “Divide”, care a vandut peste 450.000 de unitati. “Castle on the Hill” a fost primul single lansat, urmat la scurt timp de “Shape of You” care a avut un impact si mai mare. “Castle on the Hill” a urcat pana pe locul 6 in Billboard Hot 100, in timp ce “Shape of You” a urcat pe prima pozitie in toate teritoriile in care a fost lansata oficial si promovata, de la Europa la Filipine, Noua Zeelanda, India sau Brazilia.

Sursa: http://www.urban.ro