Album nou de la Robert Plant

Album nou de la Robert Plant

Robert Plant, solistul legendarei trupe Led Zeppelin, lansează un nou album pe 13 octombrie....

Gardienii Galaxiei Vol. 2

Gardienii Galaxiei Vol. 2

‘Gardienii Galaxiei Vol. 2’ Data: 05 mai Actori: Chris Pratt, Zoe Saldana, Kurt Russell, Dave...

 Concurs de 4 stele la RPH

Concurs de 4 stele la RPH

Luna Mai e mai frumoasă dacă asculți Radio Prahova! Mai ales că aici sărbătorim în continuare...

D'ale lui Pacala

D'ale lui Pacala

-de Roxana Matache -Joi, 9 iunie, la Sala Teatrului pentru Copii -Ora: 11:00 -Scenografia:...

 • Album nou de la Robert Plant

  Album nou de la Robert Plant

 • Gardienii Galaxiei Vol. 2

  Gardienii Galaxiei Vol. 2

 • Concurs de 4 stele la RPH

  Concurs de 4 stele la RPH

 • D'ale lui Pacala

  D'ale lui Pacala

Forbes au luat la bani marunti vedetele din muzica si au calculat cam cat au castigat artistele in anul care a trecut. Topul celor mai bogate femei din industrie nu e deloc surprinzator, daca e sa ne uitam la cine ce a lansat si pe unde a fost in turneu, insa avem o un nume important lipsa - Rihanna.
Pentru a realiza acest top, Forbes a luat in considerare cat au castigat, cam cat cheltuie, ce bunuri detin si alte informatii financiare.
Pe locul 5 o gasim pe Taylor Swift, 27 de ani, cea mai tanara aparitie in acest clasament cu o avere de 280 de milioane de dolari. Turneul ei „1989”, intreprins in ruma cu doi ani, a generat venituri de aproape un sfert de miliard de dolari. E urmata de Beyonce cu 350 de milioane de dolari in dreptul sau. Recent, in conturi i-au intrat bani de pe urma lansarii albumului „Lemonade” si a turneului „Formation”.
Legendara Barbra Streisand e pe podium cu 390 de milioane. Show-urile sustinute anul trecut au adus incasari de 46 de milioane de dolari. Cu 10 milioane de dolari mai mult are diva de pe locul 2 – Celine Dion. In contul ei au intrat anul trecut 27 de milioane de dolari in urma rezidentei in Las Vegas.
La distanta destul de mare este artista care ocupa locul intai in acest clasament. Este vorba despre Madonna care are o avere estimata la 580 de milioane de dolari. In primavara anului trecut ea incheia turneul mondial „Rebel Heart”, un succes de casa ca si precedentele serii de concerte, adunand 170 de milioane de dolari.

Sursa: http://www.urban.ro