Doar o lună ne mai desparte de cea de-a doua ediție a festivalului AWAKE ce transformă Domeniul Teleki din Gornești într-o oază de relaxare și distracție. În weekend-ul 17 – 19 august, AWAKE reunește în inima Transilvaniei artiști internaționali printre care Morcheeba, Milky Chance, Wilkinson și The Subways, dar și trupe românești și maghiare. În plus, Vița de Vie va susține în premieră un concert simfonic împreună cu Filarmonica de Stat din Tîrgu Mureș.

Pe lângă seria concertelor programate pe cele două scene principale, la Awake vor avea loc numeroase alte activităţi. O bibliotecă în aer liber cu volume selectate de editura Litera, un cinematograf în aer liber unde vor fi proiectate filme premiate anul acesta la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), platforma de discuţii Feed Your Mind, cu invitaţi din diverse domenii, şi expoziţia de instalaţii de mari dimensiuni ARTDOOR se numără între propunerile organizatorilor.

Începând de vineri, au fost puse în vânzare biletele pentru o zi de festival, la preţul de 99 de lei, disponibile pe awakefestival.ro si eventim.ro.

Abonamentele pentru cele trei zile rămân în vânzare la preţurile de 199 de lei şi 225 de lei (camping inclus). De asemenea, sunt disponibile la vânzare suplimente de camping, în valoare de 35 de lei, ce oferă acces în zona de camping doar însoţite de un abonament valid.

La intrare, abonamentele vor avea preţul de 225 de lei, iar biletele pentru o zi vor costa 120 de lei.