preloder

CONCURS

La 25 de ani

Regulament de participare:

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa ai varsta de minim 16 ani impliniti, sa asculti Radio Prahova, sa prinzi semnalul de concurs, sa suni la 0244/595018 sau la 0244/591992 si sa ghicesti rima potrivita. In fiecare zi, de luni pana vineri, fiecare Dj va declara castigator un ascultator care poate fi premiat cu : Afi Gift Card sau bunatati de la Selgros sau cina de lux la Akua Garden sau baxuri de vin Budureasca sau torturi. In plus, vei fi inscris automat la extragerea de vineri, 30 aprilie, pentru cele 3 televizoare LED marca Philips.Tragerea la sorti va fi efectuata in direct la emisiunea Morning Glory de la Radio Prahova si preluata de Prahova TV.

Observatii:

Pot lua parte la acest concurs doar persoanele fizice care au implinit deja varsta de 16 ani la data inscrierii in concurs si care sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania organizatoare pentru viitoarele activitati de marketing ale S.C. Ploiesti Import-Export S.R.L., cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul si durata de concurs in cazuri speciale.

Participantii la concursurile Radio Prahova pot castiga o singura data in cadrul aceluiasi concurs (indiferent de durata acestuia) si tot o singura data la 30 de zile. Daca vor castiga in acest interval de mai multe ori, premiile vor fi anulate.

Daca in decurs de 30 de zile, membrii unei familii (cu acelasi domiciliu) castiga de mai multe ori, premiile vor fi anulate.

In cazul in care concursurile au fost castigate la scurt timp unul dupa altul, se va acorda premiul de la primul concurs castigat, urmatoarele fiind anulate.

Premiile se ridica obligatoriu in decurs de maxim doua saptamani. Premiile neridicate in termenul mentionat, sunt anulate.

Castigatorii se vor prezenta personal la sediul Radio Prahova, strada Democratiei nr. 28A, Ploiesti, pentru ridicarea premiilor, cu B.I./C.I. asupra lor. Premiile se pot ridica in zilele de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 16:00.

Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL, societatea care detine licenta audiovizuala „Radio Prahova”, precum si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor din prezentul Regulament. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Numele concursului

La 25 de ani

Organizator

Radio Prahova

Durata campaniei

02.04.2018-30.04.2018

Premiu

80 de premii : Afi Gift Card-uri, vouchere  Selgros, cina la Akua Garden,  baxuri de vin Budureasca sau torturi. Valoarea  unui  premiu este de minimum 100  lei.

3 televizoare LED Philips Full HD.