preloder

CONCURS

Doza de fericire

Regulament de participare:

Pentru a participa la acest concurs, trebuie sa ai varsta de minim 18 ani impliniti la data participarii si sa asculti zilnic, de luni pana vineri, pe Radio Prahova, emisiunea MORNING GLORY realizata de MIHAI PALI si MARIUS POPA..
Prindeti semnalul de concurs, sunati la 0244/591 992 sau la 0244/595 018, intrati in concurs si ghiciti piesa muzicala al carui refren va fi redat la o viteza marita.Realizatorii emisiunii vor anunta castigatorul pe 99,2 FM.
Fiecare castigator are la dispozitie maximum 14 zile calendaristice pentru a-si ridica premiul de la sediul Radio Prahova, strada Mihai Bravu nr. 85, Ploiesti.

aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Regulamentul concursului este disponibil pe www.radioprahova.ro si pe www.rph.ro.

Observatii:

Pot lua parte la acest concurs numai persoanele fizice care au implinit deja varsta de 18 ani la data inscrierii in concurs si care sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania organizatoare pentru viitoarele activitati de marketing ale S.C. Ploiesti Import-Export S.R.L., cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul si durata de concurs in cazuri speciale.
Participantii la concursurile Radio Prahova pot sa castige doar o singura data in cadrul aceluiasi concurs (indiferent de durata acestuia) si tot o singura data la 30 de zile. Daca vor castiga in acest interval de mai multe ori, premiile vor fi anulate.
Daca in decurs de 30 de zile, membrii unei familii (cu acelasi domiciliu) castiga de mai multe ori, premiile vor fi anulate.
In cazul in care concursurile au fost castigate la scurt timp unul dupa altul, se va acorda premiul de la primul concurs castigat, urmatoarele fiind anulate.

Premiile se ridica obligatoriu in decurs de maxim doua saptamani. Premiile neridicate in termenul mentionat, sunt anulate.
Castigatorii se vor prezenta personal la sediul Radio Prahova, strada Mihai Bravu nr. 85, Ploiesti, pentru ridicarea premiilor, cu B.I./C.I. asupra lor. Premiile se pot ridica in zilele de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:00.
Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL, societatea care detine licenta audiovizuala „Radio Prahova”, precum si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor din prezentul Regulament. Eventualele litigii

Numele concursului

Doza de fericire

Organizator

Radio Prahova

Durata campaniei

03.04.2017 – 21.04.2017

Premiu

un bax de bere Bergenbier (24 de doze).