preloder

CONCURS

Regulament general

1.

Prezentul regulament se aplica pentru toate concursurile desfasurate in direct (in FM) la Radio Prahova, prin telefon, mail sau SMS, pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook „RadioPrahova 99.2FM”.

2.

Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul unui concurs, indiferent de durata acestuia. De asemenea, daca un ascultator a castigat un premiu, el un mai poate participa la niciun alt concurs in termen de 30 de zile.

3.

Daca in decurs de 30 de zile, membrii unei familii (cu acelasi domiciliu) castiga de mai multe ori, premiile vor fi anulate.

4.

In cazul in care concursurile au fost castigate la scurt timp unul dupa altul, se va trimite premiul de la primul concurs castigat, urmatoarele fiind anulate.

5.

Premiile materiale se ridica obligatoriu in decurs de maxim doua saptamani din ziua in care persoana castigatoare a fost anuntata ca premiul se afla la sediul Radio Prahova.

6.

Premiile neridicate in termenul mentionat, sunt anulate.

7.

Castigatorii se vor prezenta personal la sediul Radio Prahova, strada Mihai Bravu nr. 85, Ploiesti, pentru ridicarea premiilor, cu B.I./C.I. asupra lor.

8.

Premiile se pot ridica in zilele de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 17:00.

9.

In cazul premiilor ce se vor ridica de la sediul firmei care sponsorizeaza concursul, angajatii Radio Prahova vor comunica respectivilor castigatori toate informatiile necesare la telefon sau la sediul Radio Prahova.

10.

Premiile care nu au putut fi inmanate castigatorilor in perioadele mentionate la punctele anterioare se considera anulate si castigatorii pierd dreptul de a mai intra in posesia lor.

11.

Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare.

12.

Pot lua parte la acest concurs numai persoanele fizice care au implinit deja varsta de 16 ani si care sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania organizatoare pentru viitoarele activitati de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

13.

Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata altor taxe si impozite legate de premiul oferit, aceasta fiind in sarcina persoanei castigatoare.

14.

Castigatorii vor fi anuntati in direct, pe Radio Prahova, in urma incheierii fiecarei etape de concurs in parte. Toti castigatorii isi vor primi premiul anuntat in prealabil imediat ce va fi completat un formular de contract ce atesta castigarea si inmanarea premiului.

15.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. Premiul oferit nu poate fi echivalat in bani. Daca un castigator renunta la premiu sau nu intruneste conditiile de acordare a premiului specificate la Punctul 12 din Regulamentul General de participare, el nu poate avea alte pretentii materiale sau morale, iar premiul se reporteaza pentru un alt concurs.