Album nou de la Robert Plant

Album nou de la Robert Plant

Robert Plant, solistul legendarei trupe Led Zeppelin, lansează un nou album pe 13 octombrie....

Gardienii Galaxiei Vol. 2

Gardienii Galaxiei Vol. 2

‘Gardienii Galaxiei Vol. 2’ Data: 05 mai Actori: Chris Pratt, Zoe Saldana, Kurt Russell, Dave...

 Concurs de 4 stele la RPH

Concurs de 4 stele la RPH

Luna Mai e mai frumoasă dacă asculți Radio Prahova! Mai ales că aici sărbătorim în continuare...

D'ale lui Pacala

D'ale lui Pacala

-de Roxana Matache -Joi, 9 iunie, la Sala Teatrului pentru Copii -Ora: 11:00 -Scenografia:...

 • Album nou de la Robert Plant

  Album nou de la Robert Plant

 • Gardienii Galaxiei Vol. 2

  Gardienii Galaxiei Vol. 2

 • Concurs de 4 stele la RPH

  Concurs de 4 stele la RPH

 • D'ale lui Pacala

  D'ale lui Pacala

Numele Concursului: “Cupidonul da tonul”

Organizator: Radio Prahova

Durata concursului: 06.02.2017 - 03.03.2017

 

Regulament de participare:

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa ai varsta de minim 18 ani impliniti, sa asculti emisiunea “MORNING GLORY”, sa prinzi indiciile pe 99,2 FM si sa ghicesti in ce punct al Ploiestiului se afla CUPIDON. In fiecare zi, de luni pana vineri, ascultatorul care identifica locul in care se afla CUPIDON, va fi inscris pentru extragerea de vineri, din ultima ora a emisiunii realizata de MIHAI PALI si MARIUS POPA.
Concursul propriu-zis se desfasoara in fiecare saptamana din perioada 06.02.2017 – 03.03.2017. Primul castigator va fi anuntat pe 10.02.2017, iar ultimul pe 03.03.2017.

 

Premiile concursului:

4 week-end-uri (de vineri, intrare dupa ora 14:00, pana duminica, iesire pana la ora 12:00).
Un week-end reprezinta cazare la Hotelul Riviera din Sinaia, pentru 2 persoane, cu mic dejun inclus si bonuri valorice de masa in valoare de 240 lei. Valoarea totala a unui premiu este de 498 lei.

 

Observatii:

Pot lua parte la acest concurs numai persoanele fizice care au implinit deja varsta de 18 ani la data inscrierii in concurs si care sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania organizatoare pentru viitoarele activitati de marketing ale S.C. Ploiesti Import-Export S.R.L., cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul si durata de concurs in cazuri speciale.
Premiile acestui concurs (voucherele) se ridica strict de la sediul Radio Prahova.
Participantii la concursurile Radio Prahova pot sa castige doar o singura data in cadrul aceluiasi concurs (indiferent de durata acestuia) si tot o singura data la 30 de zile. Daca vor castiga in acest interval de mai multe ori, premiile vor fi anulate.
Daca in decurs de 30 de zile, membrii unei familii (cu acelasi domiciliu) castiga de mai multe ori, premiile vor fi anulate.
In cazul in care concursurile au fost castigate la scurt timp unul dupa altul, se va acorda premiul de la primul concurs castigat, urmatoarele fiind anulate.
Premiile se ridica obligatoriu in decurs de maxim doua saptamani. Premiile neridicate in termenul mentionat, sunt anulate.
Castigatorii se vor prezenta personal la sediul Radio Prahova, strada Mihai Bravu nr. 85, Ploiesti, pentru ridicarea premiilor, cu B.I./C.I. asupra lor. Premiile se pot ridica in zilele de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 17:00.
Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL, societatea care detine licenta audiovizuala "Radio Prahova", precum si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare.
Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor din prezentul Regulament. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Regulamentul concursului este disponibil pe www.radioprahova.ro si pe www.rph.ro.