Rihanna alături de Guns N’ Roses,  Rolling Stones, Pharrell Williams, Adèle, Aerosmith şi alţi artişti au cerut oficial ca muzica lor să nu mai fie folosită la mitingurile lui Donald Trump.

Cântăreaţa Rihanna a dezaprobat, duminică, folosirea melodiei sale „Don’t Stop the Music” în timpul unui miting din Tennessee, unde Trump a susţinut-o pe candidata republicanilor Marsha Blackburn la Senat. Ea a scris pe Twitter, răspunzându-i lui Philip Rucker de la The Washington Post, care a comentat: „S-a spus de un milion de ori, dar iată un milion şi unu – mitingurile lui Trump nu seamănă cu nimic altceva în politică. În prezent, „Don’t Stop the Music” al Rihannei se aude în Chattanooga, în timp ce ajutoarele lui Trump aruncă cu tricouri în mulţime. Toată lumea îl iubeşte”. Rihanna a replicat: „Nu pentru mult timp… nici eu, nici echipa mea nu am fi aproape sau departe de unul dintre aceste întâlniri tragice. Mulţumesc că m-ai prevenit, Philip”. Comentariul ei a fost aprobat de 500.000 de ori.

Pe de altă parte, Steven Tyler, solistul Aerosmith, i-a cerut în august preşedintelui Donald Trump să nu mai folosească muzica trupei la mitingurile lui, avocaţii cântăreţului trimiţând atunci o notificare în acest sens la Casa Albă după ce piesa „Livin’ on the Edge” a fost difuzată la o adunare la care a participat liderul în Virginia de Vest.