La Shanghai a fost inaugurat J Hotel, cel mai înalt hotel din lume. Restaurantul de la etajul 120 și piscina de la nivelul 88 sunt printre principalele sale atracții. 

Situat în inima districtului Lujiazui, J Hotel face parte dintr-un lanț de hoteluri de top și oferă priveliști uluitoare ale capitalei economice a țării. Combină estetica modernă și tradiția chineză pentru a aduce o perspectivă de lux, unică în Shanghai.

Hotelul ocupă etajele 84-105 și etajul 120 ale unui bloc zgârie-nori, Turnul Shanghai, de 128 de etaje, al doilea cel mai înalt din lume după Burj Khalifa (828 de metri) din Dubai.

Cele 165 de camere și apartamente de lux, cu suprafețe cuprinse între 62 de metri pătrați și 380 de metri pătrați, sunt cele mai înalte și mai spațioase din China. Cât privește decorarea, designerii au folosit lacuri, glazuri, precum și metal, cristal și mozaicuri ce dau viață unui spațiu uluitor în care creativitatea este omniprezentă.

Restaurantul de la etajul 120 și piscina de la nivelul 88 sunt printre principalele atracții ale acestui hotel, a cărui deschidere a fost întârziată din cauza pandemiei. La etajele 84 și 85 se află un centru de fitness și SPA.

Prețul pentru o cameră dublă la Hotelul J Shanghai Tower este de 400 de euro. Cea mai frumoasă suită, cu candelabre din cristal și saună privată, costă peste 8.500 de euro pe noapte.