Concertul pe care LP ar fi trebuit să îl susţină vara asta în Bucureşti este amânat din motive de siguranţă pentru vara anului viitor.

Mai exact, întâlnirea cu publicul din România va avea loc pe 11 iulie 2021 la Arenele Romane. Spectacolul de anul acesta a fost amânat ca urmare a Ordonanţei Militare numărul 1 din data de 18 martie 2020.

„Ştim cât de mult aşteptat este acest concert de fanii LP, dar siguranţa publicului şi a tuturor celor implicaţi are cea mai mare prioritate pentru noi acum. De aceea, împreună cu artista şi echipa sa am decis că amânarea spectacolului pentru vara anului viitor este o măsură mai mult decât necesară. Mulţumim pentru înţelegere şi susţinere.“, a declarat promoterul Events.

LP îşi va încânta fanii cu bine-cunoscutele piese „Lost On You“, cel mai mare hit al artistei de până acum, „Muddy Waters“ şi „When We’re High“, cântece de pe cel de-al cincilea album al său, Heart to Mouth dar şi câteva melodii de pe noul album al său.

Biletele care au fost deja achiziţionate îşi vor păstra valabilitatea pentru noua dată. Biletele se pot cumpăra de pe www.eventim.ro.