Prin mesaje trimise utilizatorilor rețelei sociale Google +, compania reamintește că a decis să închidă acest serviciu și precizează că datele trebuie salvate până pe 31 martie, pentru a nu fi pierdute definitiv.

Utilizatorii reţelei de socializare au fost sfătuiţi să descarce şi să salveze conţinutul personal încărcat pe Google+ înainte de data de închidere a serviciului.

Niciun alt produs Google (cum ar fi Gmail, Google Foto, Google Drive și YouTube) nu va fi închis împreună cu versiunea Google+ pentru consumatori, iar Contul Google pe care îl folosești pentru a te conecta la aceste servicii va fi păstrat. Reține că fotografiile și videoclipurile cărora le-ai făcut backup deja în Google Foto nu vor fi șterse.

Google+ a fost lansat în iunie 2011, însă s-a luptat să ţină piept celui mai important competitor din sectorul media de socializare, Facebook.