Delia este una dintre artistele din Romania care are un stil vestimentar versatil, eclectic si nonconformist, si toate astea fara sa depuna prea mult efort.

In cadrul Detox + Market, un targ destinat articolelor vintage si pre-owned, care se afla la ediția cu numarul 15, Delia isi va vinde o parte din articolele vestimentare din garderoba personala. Evenimentul are loc in perioada 5-6 octombrie, Piata Romana 5, vizavi de Stefanel.

Delia este una dintre artistele care indrazneste la capitolul styling si nu ii este frica sa incerce si combinații considerate de catre cei din jur ciudate. Ea s-a remarcat prin originalitate, dar si prin asumarea de care da dovada cu fiecare apariție pe care o are. Stilul ei relaxat continua sa inspire tot mai multe tinere, si nu numai, care o admira atat pentru cariera in muzica, cat si pentru stilul spectaculos pe care il are.

Dacă ești interesată să știi ceea ce poartă Delia și cât costă piesele vestimentare ale acesteia, există un cont de Instagram care îți prezintă toate ținutele ei, deliamatachesclosetoff.