Festivalul Neversea, care urma să aibă loc în luna iulie pe plajă la Constanţa, va fi reprogramat tot în acest an, însă data nu a fost stabilită încă, au anunțat organizatorii.

„Cu mare tristețe, suntem nevoiți să acceptăm realitatea faptului că, deși există soluții de a organiza evenimentul în siguranță, nu ne putem întâlni la data stabilită, pentru că, din păcate, normele actuale nu ne permit acest lucru. Nu renunțăm la dorința de a realiza o nouă ediție, însă avem nevoie de garanția autorităților că normele vor fi schimbate, după cum au promis, măcar începând cu 1 August. Astfel, menținem o legătură permanentă cu autoritățile pentru a face tot ce este posibil înspre revederea noastră în acest an.” au anunțat,  pe Facebook, organizatorii Neversea.

Ei precizează că biletele și abonamentele rămân valabile pentru data reprogramată și că vor reveni cu informații actualizate atât despre noua dată, cât și despre bilete, abonamente și opțiunile de refund.

Premierul Florin Cîțu a anunțat de mai multe ori că, deși au fost ridicate o parte dintre restricții și urmează o nouă etapă de relaxare de la 1 iunie, marile festivaluri, precum Untold și Neversea, vor putea fi organizate, cel mai probabil, după 1 august.
Luni, organizatorii Festivalului Electric Castle au anunțat că evenimentul nu va avea loc nici în acest an, ediția a opta fiind amânată pentru 2022.