NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul Mării Negre, a anunțat primul val de artiști care vor urca pe scena de la Constanța vara aceasta! 

Tyga, Dimitri Vegas&Like Mike, Black Eyed Peas, Passenger, Parov Stelar, Timmy Trumpet sunt printre primii artiști confirmați pentru cea de-a patra ediție a festivalului. Din line-up mai fac parte Tujamo, Nicky Romero, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub FX, Borgore, Paul Kalkbrenner și mulți alții.

Anul 2020 marchează o premieră de festival în România și în Europa: rapper-ul american Tyga vine la Neversea, Tyga este unul dintre cei mai apreciați artiști ai noului val, are piese cu care a ajuns în top 10 în chart-urile din toată lumea și este un artist în al cărui palmares apar: Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record, un Grammy și premii, la MTV Music Awards, etc.

Tot pe scena principală, la Neversea vor urca și DJ-ii Tujamo, Nicky Romero și ZHU, iar scenele vor găzdui și ele artiști de top.

DJ-ul Paul Kalkbrenner va mixa în premieră la malul Mării Negre. Cel mai mare succes al germanului – “Sky & Sand”, precum și ultimul single “No goodbye” vor încinge cu siguranță atmosfera la festivalul Neversea. La fel și piesele de la Nina Kraviz, Jamie Jones, Netsky, Raresh, Borgoreși Dub FX.

Prețuri bilete Neversea Festival 2020

General Access Basic – Abonament 4 zile – 124EUR+taxe

General Access Flexi – Abonament 4 zile – 136EUR+taxe

VIP Pass – Abonament 4 zile – 210EUR+taxe