One For Fun, de 365 de ori pe an

Mergi inapoi

Perioada desfasurare: 03 - 08.04.2022

Finalizat

Fan-Phone-MJ-1200x450_1648821083.jpg

La mare aniversare, RPH mare premiu are - Samsung Galaxy S20 Fan Edititon

O dată pe an, la RPH aniversarea îți răsună în timpan! 29 de ani de bucurii, de distracție și de momente de neuitat! 29 de ani de Radio Prahova! Duminică, 3 Aprilie, fun-ul bate banul! Uităm de scumpiri și începem cursa unei mari iubiri: telefonul! Cel mai iubit gadget vine ca premiu într-un superconcurs marca Radio Prahova!


Din 3 Aprilie până pe 8 Aprile, ora 8, cine trimite un mesaj vocal pe whatsapp la 0734 992 992, cu rima potrivită la sloganul nostru “One for fun”, intră în cursa pentru un telefon Samsung Galaxy S20 Fan Edititon! Pentru că cine-i Fan are parte de Fun!


Aruncă o privire și pe regulamentul concursului de pe radioprahova.ro. În rest, urechile pe RPH! Că e One for fun!

Pentru a participa la acest concurs, trebuie sa ai varsta de minimum 18 ani impliniti  si sa ai domiciliul sau rezidenta pe teritoriul României!
Din 3 aprilie  pana pe 8 aprile,  la ora 8, trimite unul sau mai multe mesaje vocale pe WhatsApp la 0734 992 992 cu rima potrivita la sloganul nostru “One for fun” si poti castiga prin tragere la sorti un telefon SAMSUNG GALAXY  S20 FAN EDITION! Cele mai inspirate 29 de mesaje vor intra in extragerea care  va avea loc vineri, 8 aprilie, in intervalul orar 9:30-9:45, in emisiunea MORNING JAM.
Castigatorul extras are obligatia de a raspunde la telefon pentru a intra in direct cu Pali si Bubanu, realizatorii emisiunii Morning Jam.
Premiul se ridica personal de la sediul Radio Prahova din strada Democratiei  nr.28A, in termen de o saptamana.
Un concurent poate trimite  mai multe mesaje vocale si trebuie sa respecte standardele cerute de regulamentul general! 

Observatii: 
Pot lua parte la acest concurs numai persoanele fizice care au implinit deja varsta de 18 ani la data inscrierii in concurs si care sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania organizatoare pentru viitoarele activitati de marketing ale S.C. Ploiesti Import-Export S.R.L., cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Organizatorul îsi rezervă dreptul unilateral de a modifica Regulamentul Concursului si durata desfasurarii acestuia.Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL, societatea care detine licenta audiovizuala "Radio Prahova", precum si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare.
Regulamentul concursului este disponibil pe www.radioprahova.ro si pe www.rph.ro.

Regulament general