Neversea, cel mai tare festival de la malul Mării Negre, se pregătește pentru cea de-a patra sa ediție. Acum, se numără zilele până la anunțatea primului val de artiști; în așteptarea lor, organizatorii ne reintroduc în atmosfera petrecerii pe plajă printr-un aftermovie dedicat ediției trecute.
În cele 11 minute ale sale, acesta suprinde emoțiile, fericirea, entuziasmul și energia celor 240.000 de participanți și a celor peste 150 de artiști prezenți la Neversea 2019.
În ceea ce privește Neversea 2020, noua ediție a festivalului va avea loc între 2 și 5 iulie, la Constanța. Evenimentul de anul acesta se anunță a fi unul și mai spectaculos, atât din punct de vedere al line-up-ului, cât și al experiențelor pe care participanții le vor trăi în perimetrul festivalului.
Primul val de artiști pentru ediția din acest an a festivalului Neversea va fi anunțat în curând, cel mai probabil în cursul acestei săptămâni.
Abonamentele au prețuri cuprinse între 114 și 126 de euro plus taxe, există și o categorie VIP (210 euro plus taxe), iar un bilet de o zi costă acum 39 de euro plus taxe.