" /> DOZA DE FERICIRE - Radio Prahova
preloder

CONCURS

DOZA DE FERICIRE

Regulament de participare:

Pentru a participa la acest concurs, trebuie sa ai varsta de minim 18 ani impliniti la data participarii si sa asculti zilnic, de luni pana vineri, pe Radio Prahova, emisiunea Morning Glory.

Prindeti semnalul de concurs,sunati la 0244/591 992  sau la 0244/595 018, intrati in concurs  si raspundeti  corect  la  intrebarea haioasa lansata de BUBANU si PALI. Realizatorii emisiunii vor anunta castigatorul pe 99,2 FM.

Fiecare castigator are la dispozitie maximum 7 zile calendaristice pentru a-si ridica premiul de la sediul Radio Prahova, strada Democratiei nr. 28A, Ploiesti.

Perioada de desfasurare: 40 zile, de luni pana vineri inclusiv, incepand cu data de 28 iunie.

Premiul : un bax de bere SKOL (24 doze de bere) / zi

Valoarea comerciala a premiului: 40 premii x 72 lei (TVA inclus)

Observatii:

Pot lua parte la acest concurs numai persoanele fizice care au implinit deja varsta de 18 ani la data inscrierii in concurs si care sunt de acord ca la ridicarea premiului sa semneze Acordul GDPR si un proces verbal de predare-primire. Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul si durata de concurs in cazuri speciale.

Participantii la concursurile Radio Prahova pot sa castige doar o singura data in cadrul aceluiasi concurs (indiferent de durata acestuia) si tot o singura data la 30 de zile. Daca vor castiga in acest interval de mai multe ori, premiile vor fi anulate.

Daca in decurs de 30 de zile, membrii unei familii (cu acelasi domiciliu) castiga de mai multe ori, premiile vor fi anulate.

In cazul in care concursurile au fost castigate la scurt timp, unul dupa altul, se va acorda premiul de la primul concurs castigat, urmatoarele fiind anulate.

Premiile  se ridica obligatoriu in decurs de maxim o saptamana. Premiile neridicate in termenul mentionat, sunt anulate.

Castigatorii se vor prezenta personal la sediul Radio Prahova, strada Democratiei  nr.28A, Ploiesti, pentru ridicarea premiilor, cu B.I./C.I. asupra lor. Premiile se pot ridica in zilele de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 17:00.

Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL, societatea care detine licenta audiovizuala „Radio Prahova”, precum si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor din prezentul Regulament. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Regulamentul concursului este disponibil pe www.radioprahova.ro si pe www.rph.ro.

Numele concursului

DOZA DE FERICIRE

Organizator

Radio Prahova

Durata campaniei

28.06.2021 – 20.08.2021

Premiul

Un bax de bere SKOL (24 doze de bere) / zi