" /> Fii IT-ist, nu fi iTrist! - Radio Prahova
preloder

CONCURS

Fii IT-ist, nu fi iTrist!

Regulament de participare:

Pentru a participa la acest concurs, trebuie sa ai varsta de minim 14 ani impliniti, sa asculti Radio Prahova,  sa prinzi semnalul de concurs Fii IT-ist, nu fi iTrist!, sa suni la 0244/595018 sau la 0244/591 992 si sa te inscrii pentru tragerile la sorti din 21 si 28 octombrie.  Tragerea la sorti  va fi efectuata  in direct la emisiunea Morning Glory de la Radio Prahova, intre  orele  9:30 – 10:00. De asemenea, ascultatorul extras va fi sunat de cei doi dji, Pali si Bubanu, si are  obligatia de a raspunde la telefon, in direct.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul si durata de concurs in cazuri speciale.

Participantii la concursurile Radio Prahova pot sa castige doar o singura data in cadrul aceluiasi concurs (indiferent de durata acestuia).
Premiile  se ridica obligatoriu in decurs de maxim doua saptamani. Premiile neridicate in termenul mentionat, sunt anulate.
Castigatorii se vor prezenta personal la sediul Radio Prahova, strada Democratiei nr. 28A, Ploiesti, pentru ridicarea premiilor, cu B.I./C.I. asupra lor.  Premiile se pot ridica in zilele de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 16:00.

Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL, societatea care detine licenta audiovizuala „Radio Prahova”, precum si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor din prezentul Regulament. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Numele concursului

“Fii IT-ist, nu fi iTrist!”

Organizator

Radio Prahova

Durata campaniei

14.10.2019-28.10.2019

Premiu

2 laptopuri Asus in valoare totala de 2000 lei.