Scarlett Johansson și Chris Evans, din nou impreuna pe platourile de filmare, după ce au lucrat umar la umar în seria Marvel Răzbunătorii. Este vorba despre filmul de aventuri „Ghosted” descris ca fiind în linia producției Romancing the Stone – Idila pentru o piatra pretioasa din 1984, cu Michael Douglas și Kathleen Turner. Așadar, ne așteaptă un film de aventuri înțesat de acțiune și romantism care va fi produs si distribuit de Apple+.
Proiectul face parte din planul agresiv al platformei de streaming de a atrage actori de top pentru dezvoltarea diviziei sale de filme de lungmetraj.
Aplle+ are în prezent în producție „Emancipation” (ămensipation), o dramă despre sclavie cu Will Smith in rol central, iar la începutul anului a încheiat filmările la „Killers of the Flower Moon”, thriller-ul de epocă semnat de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio în rol principal.
Scarlett Johansson este la al doilea rol obținut după ruptura de Disney, primul fiind în noua producție a lui Wes Anderson, ce se filmează acum în Spania.