Nevoit să pună pe el cât mai multe kilograme pentru rolul din următorul său film, „Father Stu”, Mark Wahlberg a dezvăluit și țelul pe care a vrut să-l atingă: plus 15 kilograme în trei săptămâni. Timpul pe care l-a setat s-a scurs, așa că Mark le-a dezvăluit fanilor care îl urmăresc pe rețelele sociale o imagine cu schimbarea majoră prin care a trecut.

Nici urmă de pătrățelele de pe abdomen cu care se lăuda în urmă cu trei săptămâni, dar actorul de 49 de ani este cunoscut pentru faptul că face orice pentru rolurile sale. Nu este pentru prima dată când pune multe kilograme sau, dimpotrivă, slăbește dramatic pentru a intra cât mai bine în pielea personajului interpretat.

După o perioadă îndelungată în care a fost atent la regimul alimentar și a mâncat cât mai sănătos, Wahlberg a promis că va mânca „tot ce-i cade la mână”, iar strategia a funcționat. A avut parte și de ajutorul unui bucătar personal, dar a reușit să să se răsfețe cu toate bunătățile odinioară interzise.

In 2018, Mark Wahlberg a șocat când a povestit cum arată o zi din viața lui. Trezit de la 2:30 dimineața, actorul își începea ziua cu 15 minute de rugăciune, un mic dejun la 3:15, urmat de mai bine de o oră și jumătate de sport, între 3:40 și 5:15, după care o altă masă și un duș rapid.
La 7:30 dimineața era pe terenul de golf, urma o gustare și un tratament pentru recuperare musculară, apoi o altă gustare, două ore pentru familie și întâlniri de lucru, prânzul, altă oră pentru telefoane, își lua copiii de la școală, intra iar în sala de sport pentru o oră, duș, cina, iar la 19:30 era deja în pat gata să se culce.