Organizatorii UNTOLD caută peste 2.000 de voluntari pentru ediția din acest an. Cei interesați trebuie să aibă vârsta între 16 și 35 de ani.
Ei vor fi repartizați în funcție de preferințe, dar și de aptitudini și abilități. Perioada de recrutare se încheie pe 3 august, iar răspunsurile vor fi trimise până pe 17 august.
Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: artist crew, acreditări, check-in, emergency team, steward, logistică, comunicare, user experience și acces. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management. Cei aleși vor primi un echipament și acces la festival.
Înscrierile de voluntari pentru UNTOLD se fac pe site-ul oficial al festivalului.
Festivalul UNTOLD va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 9-12 septembrie 2021.
Organizatorii au anunțat primul val de artiști ce vor urca pe scena festivalului. Este vorba de David Guetta, Martin Garrix și Dimitri Vegas & Like Mike, ce au fost nelipsiți de la UNTOLD, încă de la prima ediție, din 2015. DJ-ii Steve Aoki, Alok și Afrojack vor veni și ei la festival în 2021, precum și DJ Snake, Lost Frequencies, Above&Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig. Iubitorii de muzică live îi vor putea asculta în acest an pe The Script, Parov Stelar și pe rapper-ul american TYGA, care vine pentru prima dată pe scena principală UNTOLD.