Noutăți din universul Game of Thrones: un prequel al aventurilor ce au dominat televiziunea in ultimii ani a primit undă verde!
Se numește „House of the Dragon” și va avea la bază primul volum „Fire & Blood” al lui George R.R. Martin, care va fi de altfel implicat în procesul de creație.
Serialul explorează originile Casei Targaryen (casa lui Daenerys și a lui Jon Snow) și anii de început ai acesteia în Westeros – evenimente petrecute cu 300 de ani înainte de cele din „Game of Thrones”. Se vor realiza, pentru început, 10 episoade.
Anunțul a fost făcut de Casey Bloys, președintele departamentului de programe al HBO și a venit la doar câteva ore de la cel prin care era anulat prequel-ul GoT cu Naomi Watts în distribuție. Un episod pilot al acestuia fusese comandat încă de anul trecut, însă producția a fost oprită în vară. Acțiunea din acest prequel despre care am vb si noi in repetate randuri s-ar fi petrecut cu mii de ani înaintea celei din seria bine cunoscuta în așa-numită Eră a Eroilor.