Autoritățile vietnameze au descoperit peste 300.000 de prezervative uzate, ce ar fi fost reciclate pentru a fi vândute din nou. Mijloacele contraceptive erau reambalate într-o unitate de producție din sudul provinciei Binh Duong. 

Angajații fabricii curățau și uscau prezervativele înainte de a le remodela cu dildo-uri din lemn de dimensiuni diferite. Operațiunea a fost oprită de polițiști pe 19 septembrie, iar întreaga marfă a fost confiscată.

Proprietarul unității, în vârstă de 33 de ani, a declarat că primea prezervativele uzate o dată pe lună de la o persoană necunoscută. Rolul său era de a curăța, usca și sorta prezervativele înainte de a le face să pară din nou „proaspete” pentru clienți.

Directorul provincial de management al pieței a declarat că prezervativele au fost confiscate pentru a fi utilizate ca probe, dar vor fi eliminate imediat după. Ofițerul guvernamental a spus că „prezervativele sunt clasificate ca articole medicale, așa că vom analiza mai multe legi pe care le-a încălcat proprietarul.”

Poliția a găsit aproape 324.000 de prezervative uzate, echivalentul a 360 de kilograme. Nu este clar câte prezervative reciclate au fost deja vândute. Rapoartele susțin că au fost furnizate hotelurilor și tarabelor din apropiere.