playbtn.png

Concurs

Regulament general de participare la concursurile Radio Prahova

Organizatorul concursurilor Radio Prahova este S.C. PLOIESTI IMPORT EXPORT S.R.L., detinatoarea licentei de emisie pentru Radio Prahova, cu sediul in Ploiesti, strada Democratiei nr 28A.

Concursurile Radio Prahova se vor derula in conformitate cu prezentul Regulament. „Regulament” inseamna toate si oricare dintre regulile concursului, obligatorii pentru toti participantii, in vigoare in orice moment pe parcursul desfasurarii concursurilor.

Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice regulamentul, fara sa solicite acordul participantilor. Modificarile de orice fel aduse prezentului regulament urmeaza sa intre in vigoare incepand cu data afisarii lor pe pagina de internet www.radioprahova.ro.

Pentru a participa la concursurile Radio Prahova, trebuie sa aveti varsta de minim 16 ani impliniti la data participarii si sa ascultati Radio Prahova pe frecventa 99,20 FM. Prindeti semnalul de concurs, ascultati prezentarea concursului, sunati la 0244/591 992  sau la 0244/595 018, intrati  in  concurs numai cu prenumele si raspundeti corect la intrebarea lansata de DJ-ii Radio Prahova. Realizatorii emisiunii va vor anunta in direct daca raspunsul este valabil.

Conditiile de participare la concursurile Radio Prahova:

Pot participa persoanele care indeplinesc urmatoarele conditii:

a) au implinit varsta de 16 ani.

b) nu sunt salariati si/sau colaboratori persoane fizice ai Organizatorului si nu sunt ruda sau afini ale/ai persoanelor mentionate .

c) detin un document de identitate valabil, respectiv, certificat de nastere, buletin de identitate sau carte de identitate, care vor trebui prezentate in scopul identificarii, validarii si al ridicarii premiilor daca sunt declarati castigator al concursului;

d) participarea la concurs implica prelucrarea de organizator a datelor cu caracter personal, in conditiile prevazute de lege, privind prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte integranta din prezentul Regulament.

e) nu au mai castigat in cele 30 de zile anterioare inceperii concursului vreun premiu la vreun concurs organizat de Radio Prahova.

f) membrii unei familii cu acelasi domiciliu pot castiga o singura data in decurs de 30 de zile, celelalte premii vor fi anulate.

Totodata, participantii iau la cunostinta ca Radio Prahova poate decide ca, in scopul predarii premiilor, sa organizeze un eveniment public, fara sa fie insa obligat la aceasta. Prin participarea la concurs, castigatorii au luat la cunostinta cele mentionate mai sus.

.Inscrierea la concurs inseamna: citirea, acceptarea si respectarea Regulamentului de concurs si intelegerea faptului ca, in cazul nerespectarii acestora, participantii pot fi exclusi din concurs si orice premii acordate pot fi anulate.

Participantii au luat cunostinta si sunt de acord ca Radio Prahova poate sa nu acorde premiul unui ascultator care nu indeplineste conditiile de participare la concurs, chiar daca ascultatorul a fost declarat castigator.

 Ridicarea oricarui premiu de la Radio Prahova se poate face numai in baza urmatoarelor:

– cod unic primit de la organizator in momentul castigarii concursului.

– in baza acordului GDPR.

– in baza CI sau a certificatului de nastere.

Informatii detaliate privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt prevazute in Acordului  GDPR pe care castigatorul il va citi, intelege si semna la sediul Radio Prahova in momentul ridicarii premiului.

Premiile se ridica obligatoriu in decurs de maxim doua saptamani. Premiile neridicate in termenul mentionat, sunt anulate.

Castigatorii se vor prezenta personal la sediul Radio Prahova, strada Democratiei nr.28A, Ploiesti, pentru ridicarea premiilor, intre orele 09:00 – 16:30.

Participarea la concursurile Radio Prahova implica obligativitatea respectarii prevederilor din prezentul Regulament. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Regulamentul este disponibil pe www.radioprahova.ro si pe www.rph.ro.