Ce premiu incape intr-un minut

Mergi inapoi

Perioada desfasurare: 27.11.2023-08.12.2023

Finalizat

Minut_1700806797.jpg

Timpul zboara cand te distrezi! Si fiecare minut pretios pe RPH iti poate aduce un premiu de senzatie. 

CE PREMIU INCAPE INTR-UN MINUT! 5 probe si 60 de secunde de glorie pentru un Playstation 5, un super smartwatch Huawei GT3, un card de cumparaturi de 1000 de lei sau un set de anvelope de iarna. Prinde Morning Jam luni, miercuri si vineri, pentru un concurs care te va prinde bine. E un maraton, nu un sprint...asa ca fii pe faza pana la final. CE PREMIU INCAPE INTR-UN MINUT! Adrenalina si mult fun, pe RPH.

Pentru a participa la acest concurs, trebuie sa ai varsta de minimum 18 ani impliniti  si sa ai domiciliul sau rezidenta pe teritoriul României!

Asculta Morning Jam in fiecare zi, prinde semnalul de concurs,  suna la 0244/595018 sau 0244/591992  pentru a intra in direct si treci cu bine de cele 5 probe lansate de matinalii RPH, Lacramioara si Irinel (Fun Quiz, Recunoaste Piesa, Continua Versul, Batalia Sexelor, 3 Seconds Song). Fiecare proba are o durata totala de 12 secunde (lansarea intrebarii/provocarii si raspunsul corect). Daca un ascultator nu raspunde corect, fii pe faza, pentru ca alt ascultator poate suna si intra in concurs exact in proba necastigata de predecesorul sau. Castigator va fi desemnat cel care castiga ultima proba de concurs.

 Premiile concursului sunt:

-2 console Playstation 5, in valoare totala de 5000 Ron

-2 smartwatch-uri Huawei GT3, in valoare totala de 1800 Ron

-2 vouchere de cumparaturi Afi Gift Card, in valoare totala de 2000 Ron

Un concurent poate participa in fiecare zi dar nu poate castiga decat o singura data acest concurs si trebuie sa respecte standardele cerute de regulamentul general!

Observatii: Pot lua parte la acest concurs numai persoanele fizice care au implinit deja varsta de 18 ani la data inscrierii in concurs si care sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania organizatoare pentru viitoarele activitati de marketing ale S.C. Ploiesti Import-Export S.R.L., cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Organizatorul îsi rezervă dreptul unilateral de a modifica Regulamentul Concursului si durata desfasurarii acestuia. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL, societatea care detine licenta audiovizuala "Radio Prahova", precum si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare. Regulamentul concursului este disponibil pe www.radioprahova.ro si pe www.rph.ro.              

Regulament general