Chasing Santa

Mergi inapoi

Perioada desfasurare: 09.12 - 22.12.2022

Finalizat

ChasingSanta_1670198594.jpg

Mos Craciun e prin oras!

Da, Mos Craciun e pe o strada, la o casa! Ca tu sa ai cel mai tare decembrie! Asculta pe 99.2 ce mesaj ne trimite Mosu, trimite apoi o fotografie cu strada indicata pe whatsapp la 0734 992 992 si poti castiga in fiecare zi un gift card cu 200 de lei de la AFI Ploiesti. Sacul este plin, timp ai sa ajungi sau....esti norocos si chiar acolo locuiesti!

Chasing Santa! One for fun!

Pentru a participa la acest concurs, trebuie sa ai varsta de minimum 14 ani impliniti  si sa ai domiciliul sau rezidenta pe teritoriul României!

Din 09 decembrie pana pe 22 decembrie,  de luni pana vineri, intre orele 07:00 si 19:00, doar cand auzi semnalul de concurs si mesajul lui Mos Craciun pe RPH, ai cca 2 ore la dispozitie (pana la finalul programului dj-ului in care s-a difuzat mesajul Mosului) sa trimiti o fotografie cu strada indicata in mesaj la numarul de WhatsApp 0734 992 992. Fotografia trebuie sa fie realizata dupa dupa difuzarea semnalului de concurs iar locatia sa fie usor recognoscibila.  Fii pe faza cand te sunam, poti castiga un gift card cu 200 de lei de la AFI Ploiesti.Castigatorul are obligatia de a raspunde la telefon pentru a intra in direct cu dj-ul  RPH si sa faca dovada ca poza a fost facuta in ziua concursului atunci cand ridica premiul.

Premiile sunt 10 gift carduri cu 200 de lei fiecare de la AFI Ploiesti  si se ridica personal de la sediul Radio Prahova din strada Democratiei  nr.28A, in termen de o saptamana.Minorii vor fi insotiti de un parinte.

Un concurent poate trimite cel mult doua poze si trebuie sa respecte standardele cerute de regulamentul general!

Observatii: Pot lua parte la acest concurs numai persoanele fizice care au implinit deja varsta de 14 ani la data inscrierii in concurs si care sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania organizatoare pentru viitoarele activitati de marketing ale S.C. Ploiesti Import-Export S.R.L., cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Organizatorul îsi rezervă dreptul unilateral de a modifica Regulamentul Concursului si durata desfasurarii acestuia.Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL, societatea care detine licenta audiovizuala "Radio Prahova", precum si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare.Regulamentul concursului este disponibil pe www.radioprahova.ro si pe www.rph.ro.                    

Regulament general