Hitul care aduce cashul

Mergi inapoi

Perioada desfasurare: 18.04 - 29.04.2022

Finalizat

HITUL-CARE-ADUCE-CASHUL1.jpg

Spectacol de gala in FM, dji simpatici si prietenosi, muzica buna-buna, concursuri cool cu premii tari! Chiar aici, pe frecventa de buna dispozitie! În fiecare vineri, RPH îți aduce bani de buzunar! Prinde Hit-ul ce aduce cash-ul și poți câștiga pe loc…100 de euro! E fără tragere la sorți! Și e pe viteză de reacție! Stai pe 99,2 FM, afla care-i hitul, prinde-l pe radio, suna primul la 0244.591.992 sau 0244.595.018 si gata, al tau sa fie cash-ul. Fii pe faza si ai sa vezi ce mult conteaza!
RPH - One for Fun!

Pentru a participa la acest concurs, trebuie sa ai varsta de minimum 18 ani impliniti  si sa ai domiciliul sau rezidenta pe teritoriul României!
Asculta Radio Prahova de luni pana vineri si, daca prinzi promo-ul de concurs, vineri ai sansa sa castigi 100 de euro!  Pe 99.2 FM, se anunta de la prima ora a zilei de vineri care-i hitul ce aduce cash-ul. Imediat ce auzi hitul difuzat, suna primul  in direct la 0244/59.50.18 sau la 0244/591.992, raspunzi corect si castigi 100 de euro. In cazul in care un concurent  nu stie hitul corect, dj-ul va raspunde urmatorilor ascultatori, in aceeasi interventie.


Premiul se ridica personal de la sediul Radio Prahova din strada Democratiei  nr.28A, in termen de o saptamana.
Un concurent  nu poate castiga decat o singura data si trebuie sa respecte standardele cerute de regulamentul general!


Observatii:
Pot lua parte la acest concurs numai persoanele fizice care au implinit deja varsta de 18 ani la data inscrierii in concurs si care sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania organizatoare pentru viitoarele activitati de marketing ale S.C. Ploiesti Import-Export S.R.L., cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Organizatorul îsi rezervă dreptul unilateral de a modifica Regulamentul Concursului si durata desfasurarii acestuia.Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL, societatea care detine licenta audiovizuala "Radio Prahova", precum si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare.
Regulamentul concursului este disponibil pe www.radioprahova.ro si pe www.rph.ro.        

 

Regulament general