Fazanul cucereste Romania

Mergi inapoi

Perioada desfasurare: 30.01.2023-03.02.2023

Finalizat

Olah-concurs-Fazan-1200X450_1674423741.jpg

Fazanul cucereste Romania! Regula e simpla: distreaza-te la maxim si nu te lasa inchis. Asculta-l pe Calin Olah in fiecare zi de la 4 la 7 si daca ai cuvintele potrivite la tine, te alegi cu un laptop Asus. La-nceput de an, cautam cel mai bun jucator de Fazan...pe RPH. Oficial, cea mai tare distractie din drive time!

Have fun!

Pentru a participa la acest concurs, trebuie sa ai varsta de minimum 16 ani impliniti  si sa ai domiciliul sau rezidenta pe teritoriul României!

Asculta Radio Prahova, inscrie-te in fiecare zi, de luni pana vineri, pe WhatsApp la numarul 0734992992, incepand cu ora 16:00, cu numele tau complet si cuvantul “FAZAN“ si poti fi sunat pentru a intra in concurs. Pe 99.2 FM, Calin Olah anunta castigatorul zilei iar vineri, 27 ianuarie 2023, cei 5 finalisti vor intra in tragerea la sorti pentru un laptop Asus! Castigatorul va fi sunat pentu a intra in direct pe RPH.

Premiul se ridica personal de la sediul Radio Prahova din strada Democratiei  nr.28A, in termen de o saptamana daca castigatorul este din judetul Prahova.In situatia in care castigatorul este din alt judet, va primi premiul prin curier. 

Un concurent  nu poate castiga de luni pana vineri decat o singura data si trebuie sa respecte standardele cerute de regulamentul general!

 

Observatii: Pot lua parte la acest concurs numai persoanele fizice care au implinit deja varsta de 16 ani la data inscrierii in concurs si care sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania organizatoare pentru participarea la acest concurs, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Organizatorul îsi rezervă dreptul unilateral de a modifica Regulamentul Concursului si durata desfasurarii acestuia.Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL, societatea care detine licenta audiovizuala "Radio Prahova", precum si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare.

Regulamentul concursului este disponibil pe www.radioprahova.ro si pe www.rph.ro.        

Regulament general