JYSK si RPH

Mergi inapoi

Perioada desfasurare: 11.04 - 21.04.2022

Finalizat

MJ-JYSK---1200x450_1645793124.jpg

Pali si Bubanu caută ascultatori să-i declare câștigători! Pana pe 2 martie, ai concurs cu haz în Morning Jam” de la Jysk  si RPH !!!! Fii pe fază, raspunde cu talent si ai sansa sa pleci la cumpărături de 100 de lei ! Faci ce faci și tot asculți, si tot castigi la Radio Prahova - One for fun!

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa ai varsta de minim 16 ani impliniti, sa asculti Radio Prahova si sa raspunzi corect la intrebarea lansata in emisiunea matinala de la Radio Prahova. In fiecare zi, de luni pana vineri, MIHAI PALI si LUCIAN POP vor pune o intrebare haioasa, iar primul ascultator care raspunde corect castiga un voucher in valoare de 100.00 de lei de la JYSK.   

Premiile concursului:

In zilele de 11, 12 si 13 aprilie 2022 clienti care spun la casa de marcat, din oricare magazin JYSK Ploiesti 1, 2 sau 3, parola “Radio Prahova”, vor primi 10% discount la toate produsele din cosul de cumparaturi.

Voucher de 100.00 de lei de la JYSK.

Valoarea totala este de 900 de lei.


Observatii:


Pot lua parte la acest concurs numai persoanele fizice care au implinit deja varsta de 16 ani la data inscrierii in concurs si care sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania organizatoare pentru viitoarele activitati de marketing ale S.C. Ploiesti Import-Export S.R.L., cu respectarea prevederilor legale.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul si durata de concurs in cazuri speciale.

Participantii la concursurile Radio Prahova pot sa castige doar o singura data in cadrul aceluiasi concurs (indiferent de durata acestuia) si tot o singura data la 30 de zile. Daca vor castiga in acest interval de mai multe ori, premiile vor fi anulate.

Daca in decurs de 30 de zile, membrii unei familii (cu acelasi domiciliu) castiga de mai multe ori, premiile vor fi anulate.

In cazul in care concursurile au fost castigate la scurt timp unul dupa altul, se va acorda premiul de la primul concurs castigat, urmatoarele fiind anulate.

Premiile  se ridica obligatoriu in decurs de maxim doua saptamani. Premiile neridicate in termenul mentionat, sunt anulate.

Castigatorii se vor prezenta personal la JYSK Ploiesti 1, Soseaua Nordului, nr.10,  pentru ridicarea premiilor, cu B.I./C.I. asupra lor. Premiile se pot ridica in zilele de luni pana vineri, intre orele 10:00 - 19:00.
Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL, societatea care detine licenta audiovizuala "Radio Prahova", precum si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor din prezentul Regulament. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Regulament general