Punem toamna la-naltime pe un munte de premii

Mergi inapoi

Perioada desfasurare: 02.10.2023-11.10.2023

Finalizat

Munte-site_1696197863.jpg

Rph pune toamna la inaltime pe un munte de premii. Asculta in fiecare zi Morning Jam si fa-te frate cu codrul pentru o vacanta cu vedere la distractie. Prinde semnalul de concurs si ai nostri ca brazii, Lacramioara si Irinel, te premiaza cu un sejur pensiune completa la cabana Varful Ciucas.

Simte aerul proaspat pe frecventa ta de fun!

Pentru a participa la acest concurs, trebuie sa ai varsta de minimum 18 ani impliniti  si sa ai domiciliul sau rezidenta pe teritoriul României!

Asculta Morning Jam in fiecare zi, prinde semnalul de concurs, suna la 0244/595018 sau 0244/591992  pentru a intra in direct si raspunde la 5 intrebari de cultura generala. Daca un ascultator nu raspunde corect la o intrebare, fii pe faza, pentru ca alt ascultator poate suna si intra in concurs exact de la acea intrebare si va raspunde doar la intrebarea/intrebarile ramase. Retineti, Irinel Pana si Lacramioara Bradoschi, realizatorii emisiunii Morning Jam, va vor acorda doar 5 secunde pentru a da raspunsul.  Castigator va fi desemnat cel care a raspuns corect la ultima intrebare.

 Premiile concursului:

5 sejururi la Cabana Varful Ciucas.

Un sejur este pentru 2 persoane si cuprinde  doua nopti de cazare, de luni pana joi, pensiune completa( intrare cu cina si iesire cu mic dejun), transport din parcare pana la cabana si retur.Valoarea unui sejur este de 860 de lei.

Un concurent poate participa in fiecare zi si trebuie sa respecte standardele cerute de regulamentul general!

Observatii: Pot lua parte la acest concurs numai persoanele fizice care au implinit deja varsta de 18 ani la data inscrierii in concurs si care sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania organizatoare pentru viitoarele activitati de marketing ale S.C. Ploiesti Import-Export S.R.L., cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Organizatorul îsi rezervă dreptul unilateral de a modifica Regulamentul Concursului si durata desfasurarii acestuia. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL, societatea care detine licenta audiovizuala "Radio Prahova", precum si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare. Regulamentul concursului este disponibil pe www.radioprahova.ro si pe www.rph.ro.              

Regulament general