RPH e frecventa mea de FUN

Mergi inapoi

Perioada desfasurare: 26.09 - 30.09.2022

Finalizat

APPLE-WATCH-CONCURS_1664131964.jpg

Heeei, stai aici să te surprind....să te binedispun! Ascultă in fiecare dimineata Morning Jam si poti castiga un Apple Watch 8. Prinzi semnalul de concurs si ai 30 de minute sa te inscrii pe WhatsApp la 0734992992 cu mesajul "RPH e frecventa mea de fun".
Fii pe faza, raspunde cand te sunam si intri automat in tragerea la sorti pentru un super premiu. 

One for fun!

Pentru a participa la acest concurs, trebuie sa ai varsta de minimum 16 ani impliniti  si sa ai domiciliul sau rezidenta pe teritoriul României!

Din 26 septembrie pana pe 30 septembrie,  in fiecare dimineata, intre orele 07:00 si 10:00, doar cand auzi semnalul de concurs, ai 30 de minute la dispozitie sa trimiti un mesaj pe WhatsApp la 0734992992 cu textul: RPH e FRECVENTA MEA DE FUN! Poti castiga prin tragere la sorti un Apple Watch 8! Extragerea va avea loc vineri, 30 septembrie, in emisiunea MORNING JAM, in intervalul orar 9:30-9:45.

Castigatorul extras are obligatia de a raspunde la telefon pentru a intra in direct cu Lacramioara si Irinel, realizatorii emisiunii Morning Jam.

Premiul este un Apple Watch 8 in valoare de 2700 lei si se ridica personal de la sediul Radio Prahova din strada Democratiei  nr.28A, in termen de o saptamana.Minorii vor fi insotiti de un parinte.

Un concurent poate trimite  mai multe mesaje vocale si trebuie sa respecte standardele cerute de regulamentul general!

 

Observatii:

Pot lua parte la acest concurs numai persoanele fizice care au implinit deja varsta de 16 ani la data inscrierii in concurs si care sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania organizatoare pentru viitoarele activitati de marketing ale S.C. Ploiesti Import-Export S.R.L., cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Organizatorul îsi rezervă dreptul unilateral de a modifica Regulamentul Concursului si durata desfasurarii acestuia.Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL, societatea care detine licenta audiovizuala "Radio Prahova", precum si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare.

Regulament general