Vacanta cu vedere la distractie

Mergi inapoi

Perioada desfasurare: 26.04.2023-28.04.2023

Finalizat

RPH-MINIVANTA-SINAIA_1682429776.jpg

RPH te trimite intr-o mini-vacanta cu vedere la distractie. Miercuri, joi si vineri, prinde semnalul de concurs din Morning Jam si trimite "Ar fi prea liniste fara RPH" pe whatsapp la 0734992992. Raspunde la 3 intrebari simple daca esti sunat si poti pleca int-un weekend in doi la hotel Riviera din Sinaia! Pentru ca si muntele e one for fun!

Pentru a participa la acest concurs, trebuie sa ai varsta de minimum 18 ani impliniti  si sa ai domiciliul sau rezidenta pe teritoriul României!

Asculta Morning Jam, matinalul de la Radio Prahova, prinde startul inscrierii in concurs, imediat trimite pe WhatsApp 0734 992 992 textul „Ar fi prea liniste fara RPH” si poti fi extras pentru a intra in direct. Cand esti sunat in direct de la numarul de telefon 0244/59.50.18 sau la 0244/591.992, raspunde la trei intrebari simple si intri in extragerea la sorti de vineri, interval orar 9:45-10:00. Pe 26, 27 si 28 aprilie, Irinel si Lacramioara vor anunta in Morning Jam cand incep inscrierile, dar si cat timp ai la dispozitie. In situatia in care un concurent nu raspunde la telefon pentru a intra in direct, realizatorii emisiunii vor extrage alt inscris in concurs.Premiul se ridica personal de la sediul Radio Prahova.

 Premiul: Un week-end in Sinaia (de vineri, intrare dupa ora 14:00, pana duminica, iesire pana la ora 12:00), cazare la Hotelul Riviera, in camera twin,  pentru 2 persoane, cu mic dejun inclus si bonuri de masa. Valoarea totala a unui premiu este de 680 de lei.

Un ascultator se poate inscrie in toate cele 3 zile dar nu poate fi desemnat finalist decat o singura data si trebuie sa respecte standardele cerute de regulamentul general!

Observatii: Pot lua parte la acest concurs numai persoanele fizice care au implinit deja varsta de 18 ani la data inscrierii in concurs si care sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania organizatoare pentru viitoarele activitati de marketing ale S.C. Ploiesti Import-Export S.R.L., cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Organizatorul îsi rezervă dreptul unilateral de a modifica Regulamentul Concursului si durata desfasurarii acestuia.Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL, societatea care detine licenta audiovizuala "Radio Prahova", precum si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare.Regulamentul concursului este disponibil pe www.radioprahova.ro si pe www.rph.ro.

Regulament general