Zana Maseluta se intoarce!

Mergi inapoi

Perioada desfasurare: 29.01.2024-02.02.2024

Finalizat

zana-land_1697360672.jpg

Zana Maseluta loveste din nou pe RPH...cu premii zilnice de SUTE DE EURO!
Asculta in fiecare dimineata Morning Jam, cu Lacramioara Bradoschi si Irinel Pana, suna primul si ghiceste hiturile, iar Zana Maseluta te trimite la Rad Medical Center by MRS cu un premiu de 200 de euro.

Hit pentru hit, dinte pentru dinte...si One For Fun!

Pentru a participa la acest concurs, trebuie sa ai varsta de minimum 18 ani impliniti  si sa ai domiciliul sau rezidenta pe teritoriul României!

Asculta Morning Jam in fiecare zi, prinde semnalul de concurs, suna la 0244/595018 sau 0244/591992  pentru a intra in direct si recunoaste hiturile sau interpretii celor 5 fragmente muzicale usor modificate. Daca un ascultator nu raspunde corect, fii pe faza, pentru ca alt ascultator poate suna si intra in concurs exact de la acel hit si va recunoaste doar hiturile ramase. Retineti, Irinel Pana si Lacramioara Bradoschi, realizatorii emisiunii Morning Jam, va vor acorda un timp pentru a da raspunsul.  Castigator va fi desemnat cel care a recunoscut ultimul hit.

 Cele 5 premii ale concursului  sunt in valoare de 1000 de euro si constau in servicii medicale la RAD MEDICAL CENTER situat in zona MRS Residence.

 Fiecare premiu este in valoare de 200 de euro. (Castigatorul va primi 2 vouchere, fiecare de 500 de lei).

Un concurent poate participa in fiecare zi si trebuie sa respecte standardele cerute de regulamentul general!

 

Observatii: Pot lua parte la acest concurs numai persoanele fizice care au implinit deja varsta de 18 ani la data inscrierii in concurs si care sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania organizatoare pentru viitoarele activitati de marketing ale S.C. Ploiesti Import-Export S.R.L., cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Organizatorul îsi rezervă dreptul unilateral de a modifica Regulamentul Concursului si durata desfasurarii acestuia. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. Angajatii SC Ploiesti Import-Export SRL, societatea care detine licenta audiovizuala "Radio Prahova", precum si rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au drept de participare. Regulamentul concursului este disponibil pe www.radioprahova.ro si pe www.rph.ro.              

Regulament general