section-icon.png

Stiri

Albumul country al lui Beyonce, pe primul loc în vânzări

Cel mai recent album al vedetei americane Beyoncé, „Cowboy Carter”, este pe primul loc în fruntea topului de vânzări „Billboard 200” din SUA și în topul clasamentului pentru genul country. 

"Godzilla x Kong: Un Nou Imperiu" în premieră pe marile ecrane din 29 martie

Universul monștrilor urmărește continuarea explozivei confruntări dintre neînfricatul Godzilla și atotputernicul Kong care, de data aceasta, trebuie să învingă o amenințare necunoscută, ascunsă adânc în lumea noastră și extrem de periculoasă pentru existența tuturor.

Organizatorii UNTOLD anunță noul val de artiști care vor ajunge pe scena festivalului

TOP 10 DJ ai lumii în lineup-ul UNTOLD 2024: DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, MARTIN GARRIX, ALOK, TIMMY TRUMPET, LOST FREQUENCIES și PURPLE DISCO MACHINE vin în vară pe scena principală a festivalului UNTOLD.

Nicki Minaj, pentru prima dată în România

Nicki Minaj va concerta pentru prima dată în România și o va face în cadrul lui SAGA Festival 2024. Artista este al doilea mare nume pe care îl aflăm pentru festivalul de la Romaero Băneasa, după Armin van Buuren.

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Jennifer Lopez personaj principal în filmul „Atlas”

Jennifer Lopez este protagonista din "Atlas", un film ce va apărea pe Netflix pe 24 mai. 

Cine sunt invitații speciali din „Sufrageria Irinei”?

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

INNA revine cu un nou album ”Everithing or Nothing”

Proiectul a ajuns la cel de-al patrulea sezon și înseamnă o sesiune de 14 zile într-o casă unde INNA și o serie de compozitori și producători creează muzică, iar procesul artistic este prezentat pe canalul de YouTube al artistei în 8 episoade.

Ce artiști vor urca pe scena Festivalului Massif?

Organizatorii celor mai mari festivaluri din Europa anunță lista completă a artiștilor care vor urca pe scenele celui mai nou concept de divertisment de la munte.

Un elev de 12 ani din Ploiești dublează vocea delfinului Snowball din filmul animat „Prietenul meu delfinul”

Radu Anghelina, un băiat de 12 ani din Ploieşti, este vocea unuia dintre personajele principale din filmul de desene animate „Prietenul meu delfinul”, peliculă care va fi disponibilă şi în cinema-urile din Ploieşti, din 1 martie.

Mariah Carey și Ariana Grande au colaborat pentru remixul piesei ”yes, and?”

"yes, and?" marchează a doua colaborare oficială dintre Ariana Grande și Mariah Carey, după "Oh Santa!" din 2020, unde au avut-o alături și pe Jennifer Hudson. Versiunea remixată a piesei le oferă celor doua artiste libertatea de a-și pune în valoare vocile puternice.

Noul album al Shakirei va fi lansat după o pauză de 7 ani

Cântăreaţa Shakira va lansa pe 22 martie primul ei LP complet după o pauză de şapte ani, care se va intitula "Las Mujeres Ya No Lloran", a relatat joi revista Variety.